0
ATP

ĐOKOVIĆ: Nisam zadovoljan, finale će biti potpuno drugačije

Objavljeno: 30.01.15 u 15:28

Prvi reket sveta Novak Đoković rekao je da je zadovoljan plasmanom u finale Australijan opena, ali ne i svojom igrom protiv Stanislasa Vavrinke.

Đoković je do trijumfa nad Vavrinkom došao posle niza preokreta i velike borbe sa 7:6 (7-1), 3:6, 6:4, 4:6, 6:0.

– Mnogo mi znači prolazak u finale i pobeda protiv sjajanog igrača, aktuelnog šampiona, koji igra svoj najbolji tenis na ovom turniru – rekao je Đoković i dodao:

– Vodili smo sjajne borbe u poslednje dve godine, ni sada to nije izostalo. Peti set je išao meni na ruku i uspeo sam da se izborim. Nisam igrao na nivou na kojem sam želeo, imao sam trenutke kada i jesam, ali je bilo i onih kada sam bio previše defanzivan. Ali, opet, ovo je bilo polufinale Gren slema i to je normalno – naglasio je Đoković.

Srpskog tenisera u finalu, njegovom 15. na Gren slem turnirima, očekuje susret sa Britancem Endijem Marejem.

– Finale se neće mnogo razlikovati od ovog meča. Možda će biti i teže, definitivno ću morati da odigram svoj najbolji meč na turniru. To je finale, Marej je u dobroj formi i očekujem veliku borbu – istakao je Đoković.

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter