0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BRANKO ILIĆ: Pobeđujemo sve, pa naravno i derbi

Objavljeno: 30.01.15 u 11:59

Reprezentativac Slovenije i štoper Partizana, Branko Ilić, najavio je da će crno-beli u nastavku sezone ići na maksimalan učinak u Jelen Superligi Srbije.

Crno-beli su tokom jučerašnjeg dana ostali bez jednog od najboljih igrača, Danka Lazovića, a saznalo se da u klub neće i drugi reprezentativac Slovenije, Gregor Blažic, pošto je preskup po mišljenju čelnika Parnog valjka.

Ipak, prema mišljenju Branka Ilića, izabranicima Marka Nikolića to neće mnogo smetati pošto će u svakom slučaju dati sve od sebe da pobede sve rivale do kraja šampionata i na taj način „overe“ novu titulu.

– Ne sme da nas uspava prednost od šest bodova. Idemo utakmicu po utakmicu, imamo dobar raspored, mnogo utakmica kod kuće… Zvezda je, eto, prošle godine pobedila sve do derbija, zašto ne bismo mogli i mi? Naravno i derbi. Moramo da igramo svaku utakmicu kao da je poslednja – rekao je Branko Ilić za Novosti.

On je dodao da je zadovoljan što će moći da se vrati u poslednju liniju Partizanovog tima, pošto je u prošloj polusezoni „krpio“ rupe u sredini terena:

– Jesanas sam krpio rupe u veznom redu i na poziciji desnog beka, pomogao sam ekipi koliko god sam mogao. Vidim da ću sada teško u vezni red, ali za igrača je bolje kad igra na jednom mestu, da se ne petlja previše na mnogo pozicija. Ako izuzmemo potrebe ekipe i pričamo samo o željama, najviše bih voleo da igram na poziciji štopera, tu najviše mogu da dam ekipi – smatra Ilić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter