1
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

NOVI UDARAC: Austrija ubedljiva protiv Partizana!

Objavljeno: 29.01.15 u 18:26

Fudbaleri Partizana poraženi su od ekipe Austrije rezultatom 4:1 (3:0) u trećoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Turskoj.

Ovaj meč bio je poslednji u prvom delu priprema za ekipu Marka Nikolića koja je uz dva poraza i remi imala gol razliku 4:10 (-6).

Drugi deo priprema u Antaliji crno-beli će početi 5. februara a u periodu do 14. februara odigraće još pet kontrolnih utakmica.

Austrija je odlično otvorila meč i već posle 25. minuta imala prednost od tri gola.

Strelac prva dva gola je Gorgon u trećem i petom minutu, dok je na 3:0 povisio Rojer.

Partizan je bolje počeo drugo poluvreme, pošto Škuletić u 49. minutu smanjio na 3:1, ali su u finišu fudbaleri Austrije ponovo došli do ubedljive prednosti preko Larsona.

U kombinaciji za ovaj meč nisu Ćirković, Luka i Ostojić koji su lakše povređeni, dok Lazović, Lukić, Bogosavac i Pantić odmaraju.

Partizan: Lukač (64′ Živković Živko), Pauljević (46′ Stevanović), Petrović Nemanja, Ilić Branko, Volkov (72′ Petrović Ivan), Drinčić, Marković (64′ Marinković), Babović (64′ Brašanac), Škuletić (64′ Kojić), Grbić (64′ Ninković), Živković Andrija.

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter