1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PROBLEM: Sada i Javor ‘ganja’ Zvezdu!

Objavljeno: 29.01.15 u 10:15

Arbitražna komisija FSS naložila je Crvenoj zvezdi da hitno uplati Javoru deo novca za transfer Ifeni Onjila.

Ivanjičani od crveno-belih potražuju 370 hiljada evra, ali tim sa stadiona „Rajko Mitić“ to neće morati da plati u celini, već samo deo, jer je transfer dogovoren u više rata. Na naplatu je stigao samo deo transfera. Ipak, koliki god on bio Crvenoj zvezdi je omča oko vrata i pitanje je kako će se regulisati.

Možda je opcija i prodaja Onjila, koji nastupa kao pozajmljeni igrač u kiparskom Ermisu i trenutno je drugi strelac lige sa deset postignutih golova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Sta je to za sns bandu?! Pa oni i pored 60 mil duga svaki prelazni rok dovedu 10 novih igraca a pritom ni jednog nisu prodali zadnjih 5 godina. Jos kada se doda da do kraja Februara treba da obezbede 14 mil eura pa da vidimo da li ce drzava da se zapita odakle ? Kako? Ili ce samo da jure razne Sandre Afrike i ostale pevaljke za sicu a ovi da muljaju godinama na veliko i sve uz blagoslov vladajuce strukture

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter