0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

KAPITEN ZAHVALJUJE I KONSTATUJE: Navijači se vraćaju na Banjicu! (VIDEO)

Objavljeno: 29.01.15 u 20:04

Iako rezultat i ubedljiv poraz od 11:7 to ne pokazuju, Partizan je odigrao jako dobro protiv Primorja i do poslednjih tri minuta igre bio u igri protiv riječkog drim-tima.

Sa tom konstatacijom slaže se i kapiten Dušan Mandić.
– Gotovo ceo meč smo bili u igri, i u poslednjoj četvrtini smo imali dobre šanse, pa i zicer, sa krila smo promašili ceo gol… Nismo iskoristili prilike i propustili smo šansu da ih uzdrmamo. Borili smo se, ali bolji su, iskusniji i mogu samo da im čestitam na pobedi – iskreno će Mandić.

Najbolji strelac na meču u crno-belom taboru, Gavril Subotić dodaje:
– Našim greškama i glupostima dozvolili smo da se u četvrtoj četvrtini odvoje na tri razlike, a tim poput Primorja takvu prednost ne gubi tako lako. Mislio sam da je došlo vreme da egal utakmice prelamamo u našu korist, ali izgleda da još nismo došli do toga. Fali nam koja godina, po koje kilo, jaka utakmica… Ipak, ne možemo biti nezadovoljni, Riječani su favoriti za osvajanje Lige šampiona, a naš prosek godina je 19 – kaže Subotić.

Jednu stvar treba posebno naglasiti.
– Hvala navijačima koji se vraćaju na Banjicu. Pozivam ih da dolaze i ubuduće, mnogo nam znače – naglašava kapiten.

Tribine su bile još punije nego na meču protiv Galatasaraja, iako se igralo u ne baš zgodnom terminu, od 17.30. A evo kratkog podsećanja kao je bilo protiv turskog šampiona:

Uz navijače će biti lakše i u jakim duelima koji predstoje, a naročito večitom derbiju.
– Jug je iskusna i jaka ekipa, ali mi smo pokazali da na Banjici možemo da igramo sa svakim i to ne da se zadovoljimo ako izgubimo sa golom razlike, već da idemo na pobedu – jasan je Mandić.

U prošlom meču sa Dubrovčanima na svom plivalištu odbrana crno-belih je funkcionisala odlično, a napad je bio u grču.
– To treba da popravimo i onda možemo da se nadamo pobedi… Utakmica sa Zvezdom će biti još značajnija. Slične smo ekipe, imamo dosta igrača koji se bore za mesta u reprezentacija, što mlađim, što seniorskim. Biće to jako zanimljiv meč – zaključuje Subotić.

Plasman srpskih klubova u Triglav regionalnoj ligi bitan je i za domaće prvenstvo i odlučiće ko će sa kojeg mesta ući u plej-of.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter