6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/screenshot

ZVANIČNO IDOL DELIJA: Kalinić dobio fantastičnu karikaturu (FOTO)

Objavljeno: 28.01.15 u 10:51

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su podgoričku Budućnost nedavno minimalnim rezultatom 77:76.

Na taj način četa Dejana Radonjića stigla je do svoje 19. pobede u sezoni u kojoj za sada nisu osetili gorčinu poraza. Uz sve to, crveno-beli su srušili neuogodnu tradiju pošto su pobedili u dvorani Morača u kojoj nisu slavili duže od deceniju.

Kao što je poznato, trijumf gostima obezbedio je fantastični Nikola Kalinić koji je iz odbojke doneo trijumf Zvezdi košem u poslednjoj sekundi. Navijači Crvene zvezde, oduševljeni partijom reprezentativca Srbije, napravili su mu fantatičnu karikaturu.

Naime, na viralnoj slici koja uveliko kruži društvenim mrežama, vidi se Kainić kako radničkim kolicima gura svoju „hrabrost“.

– To je bila sjajna pobeda za nas, nastavili smo trijumfalni niz. Uspeli smo da na njihovom terenu pobedimo ekipu Budućnosti, koja je odigrala fenomenalan meč. Oni su zaista izvanredna ekipa predvođena odličnim trenerom. Bilo je evidentno da su se dobro spremili za duel s nama. Međutim, uspeli smo da odolimo njihovim napadima i na kraju smo prelomili meč u našu korist, a nekad je najbolje i najslađe pobediti u poslednjoj sekundi – izjavio je Kalinić.

Nikola-Kalinic-Kohones

0
0

6 Komentara

  1. Kakva kreativnost i ideja , prosto sam pao u nesvest kada sam video, ovo je sigurno karikatura godine! Da vas nema trebalo bi vas izmisliti bre, sa vama nikada nije dosadno 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je slika iz jedne epizode „South Park-a“, samo su nalepili Kalinićevu glavu preko.Tako da nisu napravili odličnu karikaturu, nego su odlično modifikovali legendarnu sprdnju iz urnebesne epizode South Parka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter