2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VIŠAK: Zvezdin biser odlazi na pozajmicu?

Objavljeno: 28.01.15 u 12:23

I ovog prelaznog roka, tim Crvene zvezde doživeo je velike promene, što bi moglo da natera još jednog mladog fudbalera da privremeno napusti stadion “Rajko Mitić“.

Kako prenosi Sport, ostanak Save Pavićevića i dolazak Aleksandra Lukovića, mogao bi da natera mladog Vukašina Jovanovića da narednih šest meseci provede na pozajmici.

– Smatram da je za Vukašina Jovanovića najbolje da narednih šest meseci igra na pozajmici ili dvojnoj registraciji. Sa mojom odlukom su složni i čelnici, a ostaje da se izabere ekipa u kojoj može da potvrdi neosporan potencijal, da bi onda od leta ozbiljno konkurisao za najbolji tim Crvene zvezde – potvrdio je trener Nenad Lalatović. 

Kako trenutno stvari stoje, postoji velika mogućnost da Jovanović narednih šest meseci provede u OFK Beogradu sa kojim bi već u nedelju mogao da otputuje na pripreme u Tursku.

Ipak, rasplet situacije zavisi i od statusa Bogdana Planića, koji se takođe povezuje sa povratkom u OFK Beograd.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Planic je dobar igrač, samo nije redovno dobijao šansu. I njega i Jovanovića poslati na pozajmicu, pa na ljeto kad najvjerovatnije odu Pavićević i lazić obadvojicu vratiti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter