3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BOGDANOVIĆ VERUJE: Partizan zaslužuje Evroligu

Objavljeno: 28.01.15 u 08:43

Dosakorašnji košarkaš ekipe Partizana, Luka Bogdanović, ubeđen je da njegov bivši klub ima kvalitet i zaslužuje da se takmiči u Evroligi.

Bogdanović je u utorak napustio crno-bele pošto je krenuo putem Andore, a nekoliko prethodnih meseci proveo je u timu Duška Vujoševića.

– Napravio sam pravi potez, jer je i Partizan meni pomogao. Pošto sam znao da ću jednog dana otići, dobro je što je to sada, kada smo, posle nekih teških momenata, nanizali seriju pobeda ka putu prvog prolaznog cilja, polufinala plej-ofa – rekao je Bogdanović za „Večernje novosti“.

On je nakon toga naglasio da tim crno-belih zaslužuje da se takmiči u eltinom evropskom košarkaškom takmičenju.

– Podmladili smo ekipu, mladi su dobili ozbiljnije minute, trebalo im je vreme da stasaju. Ali, pokazali smo karakter i kvalitet, približili se na korak do plej-ofa, a možda budemo i treći. Potom se igra na tri pobede. Verujem da momci mogu do onog najvažnijeg – plasmana u Evroligu, jer talentom i radom to zaslužuju – dodao je Bogdanović.

Podsetimo, pravo nastupa u Evroligi naredne sezone imaće finalisti ABA lige.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Vidi kompleksasa, 13 godina Dusko i Partizan dominiraju 🙂 koji crni brend, prosle sezone su vam navijaci Makabija lepo rekli 😀 sprdaju se s vama. Ajde sad, lepo, fino u zeleznik. KK sledeca sezona 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. Najgore plasirana ekipa u Cipiripi kupu zaslužuje Evroligu???!!! Buahahahaha kup Dragana Jove Torbice i da udaraju nogom od sreće u dupe. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter