0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ: Prelazni rok je završen, odustajemo od Jovovića

Objavljeno: 27.01.15 u 21:44

Vesti kada je u pitanju prelazni rok u Crvenoj zvezdi menjaju se kao na traci, a najnovija je da je generalni direktor Zvezdan Terzić poručio da više niko tokom zime neće doći u redove srpskog šampiona, pa ni Vladimir Jovović jer je nastao problem u pregovorima sa Sutjeskom.

– Stavili smo tačku i na tu priču. Iako je Jovović želeo da obuče crveno-beli dres, a nije tajna da smo se s njim sve dogovorili, nismo našli zajednički jezik sa Sutjeskom. Prostora za nove razgovore nema i ovo je naša konačna odluka. I naši vezni igrači mogu da igraju po krilu, tako da nemamo problema ni po tom pitanju. Mi smo posao dobro odradili, doveli smo igrače koji su nam potrebni i za nas je prelazni rok završen, rekao je Terzić za Novosti.

Prvi operativac srpskog šampiona nije propustio priliku da pohvali Luku Jovića i Marka Grujića, dodavši da i od ostalih očekuje da ovog proleća „eksplodiraju“. Terzić je takođe rekao da mnogo očekuje od Vukana Savićevića koji je po njegovom mišljenju bio nepravedno zapostavljen.

U objašnjenju zbog čega Jovović već ovog januara nije postao fudbaler Crvene zvezde Terzić nije opovrgao da bi drugačije moglo da bude već u junu, kao što najavljuje Mocart sport, dok je sam igrač u izjavi za naš portal rekao da se priključio pripremama Sutjeske za koju će odigrati prolećni deo sezone.

Takođe, tokom dana je aktuelizovana priča oko dovođenja Nikole Trujića, ali je Terzić ranije za njega rekao da je neprihvatljiv jer je Partizanovac, a kada tome dodamo da je „za Zvezdu prelazni rok završen“ onda je jasno da ni igrač kruševačkog Napretka ove zime neće dođi u Ljutice Bogdana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter