7
AdmiralBet ABA Liga

O ZAMENI ZA BOGDANOVIĆA: Todorić otkriva kako razmišljaju u Partizanu

Objavljeno: 27.01.15 u 21:14

Luka Bogdanović će karijeru nastaviti u redovima Andore, kluba koji se takmiči u Endesa ligi, pošto je bez problema mogao da napusti Partizan sa kojim je imao otvoreni ugovor.

Nameće se pitanje da li će crno-beli tražiti zamenu za krilnog košarkaša o čemu je u izjavi za Mondo govorio sportski direktor Partizana Dragan Totorić.

– Odradio je korektan posao, dobro se ponašao i pomogao je u skladu sa svojim mogućnostima. Hvala mu na tome, on je bio i ostaće deo Partizana. Naravno, nije svejedno kada neko provede sa ekipom tri-četiri meseca. Bilo bi bolje da je Bogdanović ostao, ali mislim da nam ovo ne remeti planove i da neće biti veliki hendikep, kazao je prvi operativac Partizana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. Сви ми знамо да права КК Црвена звезда не постоји, а Црвена звезда Телеком је уствари ФМП. Па се ви пантери или делије, одлучите се за кога да навијате :D. КК ПАРТИЗАН ЈЕ ИНСТИТУЦИЈА! Хвала Луки за досадашњи принос клубу.

    0
    0
    Odgovori
  2. Druze o cemu ti to!? Ako je zvezda simbol postenja i pravednosti sto su vam onda za funkcionerima raspisane poternice?? A o ispadanjima necemo jer vidim da nemaš pojma to sto je Covic dao svom timo ime slicno kao sto ima klub sa malog kalemegdana koji se takmici u drugoj kosarkaskoj ligi ne daje ti za pravo da kaze kako crvena zvezda nikada nije ispala iz prve lige…

    0
    0
    Odgovori
  3. Jedan kozlic bi bio dovoljan, ionako se zna da vama sudije igraju najbolje …. doduše nekima je dovoljan keš, dok druge treba malo stipnuti, gricnuti gepekovati… ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori
    • XAXAXAX NAJVECI BREND…XXAXAXAX
      I JEDINI TIM KOJI NIKADA NISTA BITNO NIJE OSVOJIO,NITI CE…
      XAAXAXXAXA PONOS SRBIJEEE….XAXAXAXXAX….
      OPET CE VAS DULE DA …….. KAO I PROTEKLE 13 GOD…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter