6
AdmiralBet ABA Liga

KULTURNO UZDIZANJE: Duško Vujošević igračima poklonio karte za pozorište

Objavljeno: 27.01.15 u 11:15

Šef struke košarkaškog kluba Partizan, Duško Vujošević, poznat po svojom burnom temperamentu na terenu, ali i sklonosti ka pokušajima da na kulturan način doprinese razvoju ličnosti svojih mladih igrača, poklonio je svojim košarkašima karte za pozorište.

Nije tajna da je Vujošević kroz godine rada u Partizanu svojim igračima poklanjao knjige, muzičje diskove u njima pokušavajući da razvije jedan umetnički duh. Trener Partizana napravio je novi takav gest. Ovog puta je, kako prenosi Kurir, Arnautoviću i Marinkoviću poklonio ulaznice za „Veliku dramu„, pozorišni komad Siniše Kovačevića.

Marinković i Aranitović imali su i tu čast da se nađu u prvom redu.

– Vujošević je kupio dve ulaznice za predstavu „Velika drama“. Momak koji je radio na blagajni je navijač Partizana i dao mu je odlična mesta, ali se kasnije ispostavilo da Dule nije mogao da dođe u pozorište. Karte je dao Marinkoviću i Aranitoviću i rekao im da mu kažu kakav utisak je predstava ostavila na njih – kaže izvor ovog lista.

Vujošević se takođe trudi da svojim igračima preporuči dobru literaturu i redovno ih vodi na Međunarodni sajam knjiga na Beogradskom sajmu, piše Kurir.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. Znas cega je brend Zvezda il Diva kako se zove vec onog kokosinca u Zelezniku vi prvo nauciti kako vam se klub zove pa onda pisite !

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo da se još trener kulturno i moralno izdigne i nauči da se ponaša,ovo je jedina zemlja u kojoj takav problematičan čovek još snima spot,i reklamira sebe kako davi igrače…….bruka,bruka samo im fali Crveni KARANFIL

    0
    0
    Odgovori
  3. Moj komšija mesar je prasićima puštao Mocarta pred klanje da ih opusti. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter