5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

GAGI KAPITEN: I ja bih davio kao Dule!

Objavljeno: 27.01.15 u 18:38

Kako to izgleda kada se sa kapitenom Partizana Draganom Milosavljevićem razgovara o svemu osim o košarci, shvatićete za nekoliko minuta kada pročitate ove redove.  Nekome kome je košarka život, teško je da ne govori o njoj…

Gagi nije ljubitelj drušvenih mreža.

– Ne koristim mnogo taj vid komunikacije, jer više volim da budem društven van interneta, na piću sa društvom, devojkom, na ručku sa porodicom. Drug me je nagovorio da otvorim Instagram, ali ne zato što sam neka zvezda, nego zato što hoće da mu lajkujem slike – ispričao je Milosavljević za Novosti.

Kapiten nema zadatak samo da vodi ekipu na terenu, već i u bioskop. To radi svojevoljno, jer je filmofil. Pored knjiga, trener Duško Vujošević voli da preporuči i dobar film, pa čak i muziku svojim igračima.

– Kod knjiga se nismo baš našli. Ne volim mnogo da čitam, što kaže Dule, upala mi dlaka u knjigu kad sam bio mali. Više volim ekran na kome su Denzel Vašington ili Robert De Niro. Često do kasno gledam filmove, prednost je što nikad ne izgledam umorno sutradan na treningu. Umesto što se vrtim po krevetu kad ne mogu da zaspim, bolje da me uspava neka lagana serija. Ne španska, samo turske gledam – izričit je Milosavljević, ali osmeh odaje da ne bi gledao „Sulejmana“ čak ni da na kraju sezone prelazi u Fener, a u klauzuli ugovora mu stoji A1 nivo turskog jezika.

Oprobao bi se kapiten crno-belih i kao glumac.

– Super im je spot za pesmu „Dajte gol“. Glumio bih i ja u njemu, zašto da ne. Ali bih bio u ulozi davitelja, kao i Dule – uz osmeh poručuje Milosavljević.

Otkrio je još nešto zanimljivo

Boris Dalo je, pored srpskog, počeo da priča i crnogorski. Sašin uticaj, povukao je akcenat. Neverovatno je koliko je talentovan za jezike, pravi genije. Ja na francuskom znam tek poneku nepristojnu reč koju sam pokupio iz svlačionice. On je u svlačionici jezik novi naučio. I po koju psovku, naravno. Ne učimo ih mi, stranci sami upijaju te reči. A sa Borisom možeš lagano da pričaš na srpskom. Jedino kad ga mrzi nešto da uradi, onda se pravi da ne razume.

Zato Dragan jedva dočeka njegov red da u sobi bude cimer sa Francuzom.

– Na svakom gostovanju se menjamo, ali on je najluđi. Uvek nešto lupeta na srpskom. Kad su teški trenuci, jedino me on drži u životu.

Gagi voli putovanja, a nije lako kad odeš u Pariz, a Ajfelov toranj vidiš samo iz aviona.

– Hotel, dvorana, aerodrom i tako u krug. Sećam se da smo jednom u Tel Avivu proveli tri dana, jer smo igrali i meč Evroligu i Jadranske. Videli smo plažu, centar, čak smo i u šoping išli! Kad završim karijeru, onda ću natenane da posetim sve te gradove koje volim. Istanbul, Barselona… Valensiju sam uspeo da obiđem dok sam pauzirao zbog povrede, sviđaju mi se ti veliki španski gradovi.

Kad odu u bioskop zajedno, košarkaši Partizana ne mogu da prođu neopaženi zbog Milutina. Ipak, još veću pažnju Milosavljević privlači kad se pojavi u kafiću sa Bobanom Marjanovićem.

– Družimo se sa Zvezdašima. Ne nešto posebno, ali Bobi je recimo super dečko. Znamo se iz reprezentacije. Ima tu još nekoliko sjajnih momaka. Čudno bude ljudima kad nas vide zajedno, ali to je normalno – zaključio je Milosavljević za Novosti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. …i jedini klub koji se ugasio ne bivajuci nikad prvak svoje zemlje!cak ni mutirana verzija zvezde iz zeleznika koja je izgradjena na novcu od kradje naroda nije pomogla niti ce,da osvojite sampionski prsten!toliko!KK Partizan,najveci ponos majke Srbije i Evropski sampion!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter