7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

EDO MURIĆ BEZ STRAHA: Ne plašimo se Crvene zvezde, tek ćemo da igramo sa njima

Objavljeno: 27.01.15 u 11:29

Reprezentativac Slovenije i bek košarkaškog kluba Partizana, Edo Murić, izjavio je da nije uplašen od Crvene zvezde koja trenutno uživa na vrhu tabele ABA lgie sa 19 uzastopnih pobeda.

Iako crveno-beli u ovoj sezoni još nisu osetili gorčinu poraza, Murić je u razgovoru za list Sport poručio da nema nepobedivih, te da samim tim razloga za strah – nema.

– ‘Nikoga se ne plašimo i ne postoji rival u regionalnom takmičenju koga ne možemo da dobijemo! Pogotovo, jer imamo prostora za napredak. Znači, nisu u pitanju nikakve pretnje, nego igramo na mnogo višem nivou nego na početku sezone. I tek ćemo da igramo – kazao je Murić.

Ovaj košarkaš tokom ove sezone imao je problema sa povredom zbog koje je propustio nekoliko mečeva. Ipak, to što je odustvovao sa terena, kako sam smatra, nije nešto zbog čega bi navijači crno-belih trebali da budu zabrinuti. Murić veruje da su se u Partizanu konačno sklopile kockice:

– Dok sam pauzirao, tim se kompletirao i uigrao. Nisam znao šta da očekujem i povratak može da bude komplikovan, ali sada je sve u redu. Najvažnije je da smo svi na broju i zdravi, ali i da tako ostane do kraja sezone – kazao je Murić koji i nije mnogo pogrešio budući da crno-beli nižu pobede kao na traci.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. @друга лига
    У праву си имају шестог играча на терену..своје вјерне Гробаре…никад друга лига, али фрижидер се подразумијева… и не брини ти и остали инстант навијачи… ако ни ове године не успијете да будете прваци пробаћете следеће сезоне на некој другој адреси…зна се ко је институција а ко проституција

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne plašite se jer znate da imate šestog igrača na terenu, samo ovaj put ni ti nece pomoći. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter