2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ANTIĆ POTPISAO: Ugovor – pravo bogatstvo!

Objavljeno: 27.01.15 u 16:15

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić ponovo će raditi u Kini pošto je imenovan za trenera ambicioznog drugoligaša Hebeja.

On je prema navodima tamošnjih medija potpisao trogodišnji ugovor vredan tri miliona evra po sezoni, a imaće i određene bonuse u slučaju plasmana u elitni rang kineskog fudbala.

Klub koji je osnovan pre pet godina želi da stvori jak tim kako bi se domogao prve lige, a najavili su dolazak nekoliko proverenih igrača iz Evrope. Antić je od kraja 2013. godine bio bez posla nakon što je napustio Šangdong, a tokom karijere vodio je Partizan, Saragosu, madridski Real, Ovijedo, Barselonu i Seltu, a najveći uspeh napravio je sa Atletikom, sa kojim je 1996. godine osvojio duplu krunu – Primeru i Kup kralja.

Reprezentacija Srbije je pod vođstvom Antića poslednji put učestvovala na velikom takmičnju, na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010. godine. Njemu će rival u kineskoj drugoj ligi biti nekadašnji trener Partizana Aleksandar Stanojević, koji je nedavno preuzeo Peking Enterprajz.

hotsport.rs – Tanjug

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Zna covijek posao svi ga u svijetu cjene samo nama ne valja a odveo je na svijetsko prvenstvo srbiju koja je bila u tezoj situaciji nego ova sad .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter