0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

VUJASINOVIĆ: Mi smo Partizan, idemo na pobedu protiv Primorja!

Objavljeno: 26.01.15 u 18:45

Vaterpolisti Partizana u sredu od 17.30 časova na Banjici dočekuju Riječko Primorje, u četvrtom kolu Lige šampiona.

Crno-beli imaju pobedu i dva poraza u grupi B. Moglo je da bude i drugačije…

– Protiv Juga kod kuće u prvom kolu odigrali smo izvanredno, mogli smo do boda, pa i do pobede gledajući ono što se dešavalo u vodi. Nismo uspeli da dobijemo tu utakmicu. Sada nas protiv Primorja očekuje još jedan takav meč. Igrali smo sa Primorjem već dva puta, skoro pa smo ih iznenadili u oktobru, primili smo gol u poslednjim sekundama i izgubili – priseća se trener crno-belih Vladimir Vujasinović.

Partizan mnogo bolje igra kod kuće, u Rijeci je bila potpuno druga priča.

– A i Liga šampiona je nešto drugo. Drugačije se igra, drugačije se sudi, specifična je atmosfera. Bez obzira na kvalitet i jačinu protivnika, sastav, nama je obaveza da idemo na pobedu. Obaveza Partizana se zna, moramo da igramo, da se ne osvrćemo na rezultat. Na pobedu idemo i u sredu, otvoreno to kažem. Momci zato i nose kapicu Partizana a ja majicu sa tim grbom. Moramo da poštujemo našu tradiciju, zato i imamo sedam titula u Ligi šampiona, a neki jednu ili nijednu.

Riječani su u Kragujevcu uzeli bod minulog vikenda u TRL.

– To pokazuje da su ranjivi i da sa njima može da se igra. Nisu kao Pro Reko da ne znaš ni sa koje strane pre da se braniš ni odakle da napadaš. Nisu ekipa koja igra sa 11 igrača, izmene su im slabija tačka i tokom druge i treće četvrtine treba da tražimo neku našu šansu – zaključio je Vujasinović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter