0
Domaći fudbal

KRAJ SAGE: Talentovani vezista Partizana ipak u Čelsiju

Objavljeno: 26.01.15 u 09:31

Nakon gotovo jedmomesečne drame u kojoj smo mogli da se naslušamo i načitamo oprečnih informacija u vezi „sluačaja Danilo Pantić“, sve dileme su otklonjene i talentovani vezista crno-belih napustiće pripreme kako bi potpisao ugovor sa londonskim Čelsijem.

Prema informacijama Novosti, Pantić će odmah po završetku formalnosti oko transfera preći na pozajmicu u holandski Vitese, baš kao što se ranije i spominjalo u javnosti.

Jedva punoletni igrač sredine terena Partizana pozdraviće se danas sa klupskim drugovima u Beleku, a već u utorak biće u avionu za Beograd, gde bi trebalo da sazna naredne korake na putu ka profesionalnom izazovu koji svaki profesionalni fudbaler može da poželi.

Kako stoje stvari, Pantić će u Čelsi otići za sumu koja je takođe dobro poznata javnosti – 900.000 evra. Odlaskom u Vitese, Pantić će tako krenuti putem kojim su već otišli mnogi fudbaleri Čelsija, koji su u ranim fazama njihovih karijera stizali na Stanford Bridž. Između ostalog, i Nemanja Matić je boravio u Viteseu na pozajmici.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter