0
Domaći fudbal

IZNENADNA ŠANSA: Partizan dovodi štopera koji nije uspeo da dobije radnu dozvolu i zaigra u Premijer ligi

Objavljeno: 26.01.15 u 11:29

Čelncii Partizana pokušavaju da iskoriste iznenadnu priliku koja im se ukazala da angažuju doskorašnjeg štopera Karpata i reprezentativca Slovenije koji je bio na pragu odlaska u Premijer ligu, ali nije uspeo da dobije neophodnu radnu dozovlu.

Kako piše Sportski žurnal, uprava crno-belih počela je pregovore sa reprezentativcem Slovenije, Gregorom Balažicem.

Iskusni Balažic bio je na pragu odlaska u Kristal Palas, međutim, u poslednjem trenutku se stvar iskomplikovala budući da FA nije odobrio radnu dozvolu ovom igraču koji je na taj način ostao bez angažmana.

Ako Balažic prihvati Partizanove uslove, a navodno ga na to nagovara i štoper Branko Ilić, crno-beli će gotovo na idealan način rešiti ogromne probleme koji ih muče u poslednjoj liniji budući da će upariti tandem igrača koji se jako dobro poznaje iz dresa nacionalnog tima.

Balažic je visok 190 centimetara i rođen je 1988. godine. Uz sve to, po specijalizovanom portalu Transfermarket, njegova cena je 1,06 miliona evra, pa bi crno-beli mogli eventualno i lepo da zarade od njegove prodaje.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter