0
Fudbal

BLATER UVEREN: Čelnici UEFA nemaju snage da mi se suprostave

Objavljeno: 26.01.15 u 09:53

Prvi čovek Svetske fudbalske asocijacije (FIFA), Sep Blater, istakao je da niko iz Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) nema dovoljno hrabrosti da mu se suprostavi na predstojećim predsedničkim izborima.

Upravo zbog toga Blater je pozvao čelnike UEFA da podrže njegov rad i kampanju za novog-starog predsednika FIFA.

Blater je rekao da većina kritika koje su mu upućene dolaze iz Evrope. Izbori za predsednika FIFA biće održani se 29. maja u Cirihu, a osim Blatera kandidovali su se bivši čelnik te organizacije Žerom Šampanj i potpredsednik princ Ali Bin al Husein.

Kandidature su najavili i bivši francuski fudbaler David Žinola, ali i fudbalski agent Mino Rajola.

– Sada je izašla opozicija. Nažalost, istina je da dolazi iz UEFA. Svi koji žele da me se otarase trebalo bi da dođu, ali oni za to nemaju hrabrosti. Pustite me da nastavim – poštujte to – rekao je Blater i nastavio:

– Fudbal je timski sport. Hajde svi da radimo kao tim. Pozivam vođe UEFA, koje me gorko napadaju, da mi se priključe. Fudbal je jedinstvo-  istakao je 78-godišnji Blater koji ne želi kraj vlade.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter