0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

BIŠEVAC O REPREZENTACIJI I INDIVIDUALCIMA: Džabe i deset Mesija ako nemaš tim!

Objavljeno: 26.01.15 u 18:31

Lion je lider Lige 1, trenutno ima četiri boda više od PSŽ i sa te strane srpaki internacionalac Milan Biševac ima razloga za zadovoljstvo.

– Šampioni smo samo u slučaju da se prvenstvo ovog trenutka okonča. Mi smo tek pre desetak dana preuzeli čelnu poziciji. Niko, zaista niko ne spominje titulu u svlačionici, svi su svesni da ima još dosta da se igra, što je dobro. Mada sada već počinjemo da osećamo pritisak, prvi smo na tebeli, mediji sve više pišu o nama i treba se odupreti da ne padnemo u euforiju – ispričao je za MocartSport Milan Biševac.

Sa druge strane, raspoloženje se menja na pomen reprezentacije Srbije. Orlovi se posle tri odigrane utakmice u kvalifikacijama za EP nalaze na pretposlednjem mestu u I grupi.
– Moramo da se borimo do kraja i da se trudimo mnogo, mnogo više. Na početku kvalifikacija za EP gradili smo kule i gradove, a već na pola ustanovili da ništa ne funkcioniše. Zaista ne znam zašto je to tako. Stalno neke priče kako imamo individualce, a nemamo tim. Nemam odgovor na to pitanje zašto nam ne ide. Džabe da imaš i deset Mesija ako nemaš tim. To je škatljiva tema, verovatno dođe do neke blokade čim dođemo na okupljanje. Kako drugačije objasniti kada pre i posle reprezentativne akcije u klubovima svi igramo dobro – pita se Biševac.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter