2
AdmiralBet ABA Liga

ABA LIGA: Solnok izbacio Cibonu iz borbe za plej-of

Objavljeno: 26.01.15 u 00:05

Košarkaši Solnoka ubili su poslednju nadu košarkašima Cibone da mogu do plej – ofa ABA lige, pošto su ih na svom terenu savladali posle produžetka 89:87.

Bio je ovo egal meč od prvog do poslednjeg minuta. Dva tima su se sve vreme menjala u vođstvu. Prvu osetniju prednost imala je Cibona sredinom poslednje četvrtine kada je vodila „plus šest“ – 63:57. U poslednjim sekundama meča bek Solnoka Milošević je pogodio dva slobodna bacanja za 72:72 i meč je otišao u produžetak.

Uzbudljivo je bilo i u nastavku. Ipak, najzanimljvije je bilo u poslednjih 60 sekundi. Lazerić je pogodio trojku za vođstvo Solnoka 87:84, Mavra već u sledećem napadu uzvratio za 87:87. U poslednjoj sekundi Cibosi su faulirali Lija, koji je bio oba puta siguran sa linije slobodnih bacanja i tako Zagrepčane izbacio iz borbe za četvrtu poziciju na tabeli.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Solnok nema igraca koji se preziva Lazerić, igrač koji je šutirao bio je Dzons, a faul nije bio u poslednjoj sekundi u produžetku, jer je Cibona imala poslednji napad. Očigledno autor teksta nije pogledao utakmicu 🙂 Pozdrav! 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter