0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SAVIĆ: Podižemo formu za Primorje i još bitnije, za Partizan

Objavljeno: 25.01.15 u 17:54

Pobedom nad Vojvodinom u srpskom derbiju 13. kola Triglav regionalne lige Crvena zvezda je kolo pre kraja ligaškog dela takmičenja osigurala četvrto mesto u grupi B i mesto u F-8 TRL.


Meč sa Vojv odinom imao je dva potpuno razlićita poluvremena.
– Počeli smo stegnuto, glupost određenog igrača (Nikolola Tomašević je dobio isključenje bez prava zamene, prim. aut.) nas je mogla koštati lošeg rezultata. Sigurno da smo nastojali u tom periodu, kada smo igrali sa igračem manje, da ostanemo rezultatski u igri, a kasnije da smo nametanjem svog ritama, uspeli da se odvojimo i zasluženo dobili – rekao je Dejan Savić.

Ostalo je još jedno kolo do kraja prve faze takmičenja.
– Sve je jasno, došli smo u gornji dom Jadranske lige, imamo narednog vikenda utakmicu sa Primorcem u Kotoru koja ništa ne znači. Radićemo na podizanju forme, pre svega ni fizičkom planu. Posle toga gostujemo Primorju i ono što je najbitnije spremamo se za najverovatnije Partizan 7. februara, jer se prenose bodovi i za domaće prvenstvo – zaključio je Dejan Savić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter