1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA EPIZODA U SAPUNICI ‘KAPITENSKA TRAKA’: Ko pije, a ko plaća u Zvezdi?

Objavljeno: 25.01.15 u 00:13

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović se izgleda uvredio nakon izjave Darka Lazovića da mu niko iz kluba nije rekao da mu je oduzeta kapitenska traka i da je predata Aleksandru Lukoviću odnosno novinarima koji prate pripreme kluba u Sloveniji otkrio je da je za to čuo iz medija.

– Trebalo je Darko da me pita, ako je smatrao da nešto nije u redu, ali ne zameram mu. Nisam još promovisao novog kapitena jer sam planirao da to uradim pred odlazak u Tursku. I to ćemo uraditi kako i dolikuje. Zato nisam pričao sa Lazovićem, niti sa bilo kojim drugim igračem. Luković je poneo traku protiv Tolmina, jer je Lazović bio na klupi. U nastavku je kapiten bio Darko. Ništa nije sporno, nosiće ovde traku obojica, rekao je Lalatović, a pišu Večernje novosti.

U svakom slučaju, bez obzira na priču da će verovatno otići u Đenovu, posle pet i po godina provedenih u Crvenoj zvezdi mladi Čačanin definitivno ne zaslužuje da se na ovaj način sa njim komunicira, a nakon izjave trenera Lazović je gotovo ponovoio isto ono što je rekao pre dva dana.

– Neću da pravim frku, već sam samo rekao ono što me je zabolelo. Nije trebalo iz novina da saznam da nisam kapiten, dugo sam ovde i mislim da sam zaslužio da mi se kaže. Da me pogrešno ne shvate, ja poštujem odluku kluba i trenera, drago mi je što je Luković kapiten. On je sjajan čovek i fudbaler, mladi igrači će u njemu imati veliku podršku. Lično imam odličan odnos sa Lunetom, samo mi je krivo da za promene saznam prvo u medijima, a posle od trenera, poručuje Lazović.

U jesenjem delu sezonu kapitensku traku u Zvezdi su nosili Nenad Milijaš, Nikola Mijailović i Darko LAzović, a Aleksandar Luković će po svoj prilici biti četvrti igrač kojem će pripasti ta čast pošto je posle meča sa Ankaranom Lalatović izjavom „da je Lune prava ličnost, profesionalc i autoritet“ stavio tačku an ovu priču.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter