0
Evropske lige

MADRIĐANI U STRAHU: Koliku kaznu zaslužuje Kristijano Ronaldo? (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.15 u 12:34

Glavna tema u svim današnjim izdanjima španske štampe jeste – koliko će utakmica propustiti Kristijano Ronaldo nakon crvenog kartona u Elčeu. Madridski mediji se nadaju da će dobiti najviše dve utakmice kako bi se Portugalac vratio do gradskog derbija sa Atletikom, dok oni naklonjeni Barseloni podsećaju na slične slučajeve kada su pojedinci dobijali po četiri utakmice suspenzije.

Madridski listovi Marka i As, nadaju se da će Ronaldo propustiti ‘samo’ mečeve protiv Real Sosijedada i Sevilje, oba na stadionu ‘Santjago Bernabeu’ i da će mu biti dozvoljeno da zaigra u gradskom derbiju na ‘Visente Kalderonu’ 7. februara.

Marka piše da će klub učiniti sve da Ronaldo dobije najmanju moguću kaznu, i već pripremaju žalbu na još uvek nedonesenu odluku disciplinske komisije.

S druge strane, katalonski Sport, a još više Mundo deportivo, veruju da Ronaldo zaslužuje barem četiri utakmice suspenzije, a kao argument podsećaju na slične slučajeve iz ove sezone. Rodrigo (Valensija), Duda (Malaga) Aleksis (Hetafe) dobili su po četiri meča zabrane za slične poteze, dok je jedini slučaj sa dve utakmice neigranja – napadač Valensije Pako Alkaser.

Podsetite se još jednom kako je Ronaldo zaradio isključenje, a potom pogledajte slične pomenute slučajeve:


hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter