0
Ostali sportovi

TRL: Radnički prvi oduzeo bodove Primorju

Objavljeno: 24.01.15 u 19:58

Vaterpolisti Radničkog remizirali su u Kragujevcu sa Primorjem 8:8 (4:3, 1:2, 1:1, 2:2) u derbiju 13. kola A grupe regionalne Triglav lige.

Kragujevčani su na taj način prvi tim koji je uspeo da oduzme bodove favorizivanom rivalu u Triglav ligi.

Golove za Radnički postigli su Basara, Dedović i Vuksanović po 2, Ćuk i Petković, a Sukno 3, Radu 2, Burić, Krapić i Garsija za Primorje.

Trener Kragujevčana Uroš Stevanović rekao je da je utakmica očekivano bila izuzetno teška.

– Bila je ovo teška utakmica. Imala je neko čudno otvaranje i čudan tok. Još jednom se potvrdilo da su ovi momci, bez obzira u kom sastavu bili, težak rival za bilo kog protivnika. Mladji igrači koji su dobili šansu opravdali su očekivanja i svaka im čast na radu i zalaganju koje ponavljaju iz utakmice u utakmicu. Mogli smo i mi i oni do pobede, ali nismo iskoristili šansu. Na kraju, protiv kakvog tima smo igrali i u kom sastavu, zadovoljni smo bodom – rekao je Stevanović.
Radnički sada ima skor od devet pobeda i po dva remija i poraz., a u sledećem kolu gostuje u Zagrebu ekipi Mladosti, direktnog rivala za drugo mesto u grupi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter