2
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Lalatovićeva najveća želja, Rade Krunić, na kraju u Vojvodini!

Objavljeno: 24.01.15 u 15:39

Uzalud je Rade Krunić bio velika želja trenera Nenada Lalatovića,jer on ipak neće imati priluku da ga vidi u svojim redovima. On je najverovatnije novo pojačanje novosadske Vojvodine.

– Rade Krunić će najverovatnije potpisati višegodišnji ugovor sa Vojvodinom, i to kao slobodan igrač, pošto nema nikakve obaveze prema Veroni, sa kojom nikada nije potpisao ništa, kao što se u pojedinim srpskim medijima piše. Nameće se pitanje zbog čega bi odabrao srpski klub, a ne da igra u Seriji A onda? U opticaju je bio i čačanski Borac, dok je sva priča sa Crvenom zvezdom obustavljena pre nedelju dana, iako iz Ljutice Bogdana tvrde suprotno – kaže izvor iz krugova bliskih igraču za naš portal.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Kako sada nema nista?Pa u svim novinama je letos objavljeno da je clan Verone.Imaju i slike gde potpisuje ugovor.Nista mi nije jasno ko manipulise sa detetom od 21.godine.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter