0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

MOS: Tražimo rešenja, plivači neće ispaštati

Objavljeno: 24.01.15 u 22:24

Ministarstvo omladine i sporta saopštilo je u subotu da sportisti neće ispaštati zbog „nemara i neodgovornosti“ Plivačkog saveza Srbije (PSS) i ponovilo da svi, bez izuzetaka, moraju da poštuju zakon.

– Država, sa svoje strane, upravo suprotno od onoga što tvrdi rukovodstvo Saveza, želi i traži rešenja da se plivanju pomogne. Odgovorno tvrdimo da će se naši plivači naći na Olimpijskim igrama i da sportisti neće ispaštati, navodi se u saopštenju Ministarstva omladine i sporta, prenosi agencija Beta.

Oni su još jednom ponovili da je PSS prekršio Zakon i da im je zbog toga ukinuto finansiranje.

– Ne znajući koje saopštenje rukovodstva Plivačkog saveza je relevantno, želimo da naglasimo da je ovakvo javno istupanje PS S najbolja potvrda u kojoj meri i koliko su ljudi koji rukovode tim savezom spremni na sve kako bi pokušali da opravdaju svoj nemar i neodgovornost, saopšteno je iz Ministarstva.

Plivački savez Srbije ranije u subotu nazvao je Udovičića „grobarom srpskog plivanja“, da bi nakon dva sata demantovao to saopštenje i izdao novo, u kom su pozvali Ministarstvo omladine i sporta na razgovor.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter