0
Domaći fudbal

VIKIPEDIJA KAŽE: Manolev u Partizanu, Nikolić demantuje (FOTO)

Objavljeno: 23.01.15 u 10:22

U javnosti se prethodnih dana sepekulisalo da bi fudbalski reprezentativac Bugarske i sadašnji igrač Dinama iz Moskve, Stanislav Manolev mogao da obuče dres Partizana.

Ekipa crno-belih nalazi se na pripremama u Turskoj, prvi protivnik u prijateljskom susretu biće joj upravo Dinamo iz Moskve.

Zanimljivo, po fudbalskim kuloarima prethodnih nekoliiko dana sve glasnije se pričalo oko toga da bi 29-godišnji desni bek Dinama, Stanislav Manolev, mogao da se preseli u Srbju, tačnije u Partizan.

Da se nešto dimi u čitavoj priči jasno pokazuje i besplatna onlajn enciklopedija, Vikipedija. Naime, na upravo na ovoj staranici, u profilu Manoleva, piše da je već sada igrač beogradskog Partizana.

Stanislav-Manolev-Vikipedija

Naravno, pošto je Vikipediju moguće uređivati, vrlo je verovatno je da je neko od navijača crno-belih pokazao veliku želju za angažmanom ovog reprezentativca Bugarske pa ga je svojeručno prebacio u tim Parnog valjka.

Uprkos svim glasinama, šef struke crno-belih Marko Nikolić kazao je da je pesimista kada je reč o dovođenju igrača koji je sakupio 39 nastupa u dresu državnog tima.

Nikolić je poručio da ne očekuje da će Manolev igrati u ekipi Dinama na predstojećem pripremnom meču, ali je dodao i da ne očekuje da će igrati za Partizan.

– Ne očekujem ga u timu Dinama, ali, na žalost ne očekujem ga ni u timu Partizana. Imam informaciju da trenira sa nekim drugim timom iz Bugarske uz dozvolu Dinama iz Moskve. Bila bi najlepša vest za mene da se definiše status ovih koji su tu – rekao je Nikolić, prenosi Žurnal.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter