0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PANTIĆ ISKREN: Protekla jesen? Nisam zadovoljan, nije to – to!

Objavljeno: 23.01.15 u 12:25

Mladi fudbaler Partizana Danilo Pantić priznao je da se nije na najbolji mogući način uklopio u tim crno-belih protekle jeseni, a kao jedan od mogućih razloga za to naveo je i česte spekulacije oko njegovog odlaska.

Pantić je prethodnih dana u žiži zbog povezivanja sa prelaskom u Čelsi, koji bi ga za početak pozajmio holandskom Viteseu.

– Još se ništa ne zna, videćemo u narednim danima šta će se desiti. Možda i ne bude ništa od toga, a možda se i realizuje – rekao je Pantić, koji priznaje da ni bio na svom nivou protekle jeseni:

– Odigrao sam samo desetak mečeva, ne mogu da kažem da se nisam pronašao, ali nije to bilo to. Nisam bio spreman, nisam zadovoljan svojim partijama na terenu. Moguće da su priče o mogućim transferima uticale na mene, jer mi nije bila mirna glava, ali sada sam već nešto stariji, iskusniji i mislim da će sve biti u redu – ističe Danilo Pantić, a prenosi Sos kanal.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter