0
Evropske lige

BOŠKO JANKOVIĆ: Jedva čekam da ponovo zaigram

Objavljeno: 23.01.15 u 14:47

Srpski fudbaler Boško Janković, koji nastupa za italijansku Veronu, vratiće se na teren posle skoro dva meseca odsustva.

Janković je povredio skočni zglob na treningu sredinom novembra, a pošto se potpuno oporavio, ponovo bi trebalo da se nađe u sastavu Verone početkom februara.

– Ne mogu da dočekam da se vratim na teren. Trebalo bi da budem spreman početkom februara, posle gotovo dva meseca pauze. Nismo želeli da žurimo sa povratkom. Namera je bila da se potpuno oporavim, kako bi se rizik obnavljanja povrede smanjio na minimum – rekao je Janković.

Srpski fudbaler je u ovu sezonu ušao kao jedan od nosilaca igre Verone. Njegov klub je u trenutku povrede bio u gornjem delu tabele, da bi u Jankovićevom odsustvu pao na 14. poziciju u Seriji A.

– Naš osnovni cilj je opstanak u Seriji A i siguran sam da ćemo ga izboriti. Ono s čime se suočavamo u prethodnom periodu je nešto potpuno neverovatno. Nikada nisam bio u ekipi u kojoj se dogodilo da desetak fudbalara bude povređeno. Poterao nas je veliki maler. Verujem da će 2015. godina biti uspešnija kako za Veronu tako i za mene lično – istakao je Janković.

Očekuje se da Janković bude spreman za gostovanje Torina koje je zakazano za sedmi februar.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter