2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRIPREME: Jutro radno, popodne slobodno za Zvezdaše (FOTO)

Objavljeno: 22.01.15 u 13:15

U četvrtak, 22. januara, fudbaleri Crvene zvezde odradili su prepodnevni trening, koji će ujedno biti i jedini tokom današnjeg dana.

Ponovo je fudbalere Crvene zvezde na treningu dočekalo oblačno vreme, međutim bilo je jako prijatno za rad. Posle jučerašnje utakmice i pobede nad Tolminom od 3:0, stručni štab se jutros odlučio za nešto lakši ritam kako bi igrači prošli fazu oporavka.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na programu su bile jednostavne vežbe sa loptom, pimpovanje, ali i kombinacije istezanja u parovima. Zatim se prešlo na čuvenu igru „u krugu“, gde su fudbaleri bili podeljeni u tri grupe, a učešće su uzeli i treneri na čelu sa Lalatovićem. Ovaj deo treninga obeležila je dobra atmosfera uz dosta smeha, ali igrači su težili nadmetanju, kako bi što manje vremena proveli u „sredi“.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Danas je punom parom radio i Lazić koji se oporavio od teških stomačnih problema, a posle treninga je usledio odlazak u teretanu na fitnes vežbe. Popodne je, nakon više dana, slobodno, uz posetu sauni i masaži.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter