1
Fudbal

ODLAZE DVOJICA, DOLAZI JEDAN: Murinjo dovodi Kuadrada na Stamford Bridž?

Objavljeno: 22.01.15 u 18:40

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo ponudio je Fiorentini 27 miliona evra za dovođenje krilnog igrača „viole“, Huana Kuadrada, jer su „plavci“ slabi na tim pozicijama, zbog najverovatnijeg odlaska Mohameda Salaha i Andrea Širlea.

Murinjo želi da se odrekne Mohameda Salaha zbog pravila finansijskog fer-pleja, a igrač je već dogovorio svoje uslove kako bi prešao u Romu, navodi italijanski list Gazeta delo sport.

Kuadrado je često isticao da je spreman za prelazak u veći klub, a posebno je naglasio da bi voleo da zaigra u Premijer ligi. Otkupna klauzula u ugovoru Kolumbijca je 35 miliona evra, ali klub iz Firence bi bio zadovoljan i manjom sumom. Kuadrado je pažnju najvećih evropskih klubova skrenuo na Svetskom prvenstvu u Brazilu, kada je sa selekcijom Kolumbije stigao do četvrtfinala.

Dok je odlazak Mohameda Salaha maltene gotova stvar, još jedan igrač je na pragu odlaska sa Stamford Bridža. Reč je o Nemcu, Andreu Širleu za kojeg je stigla ponuda iz Volfsburga vredna 30 miliona evra.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter