6
Domaći fudbal

IGRAČI PARTIZANA PROZIVALI PROSINEČKOG: Legendarni ‘Veliki Žuti’ uzvratio istom merom

Objavljeno: 22.01.15 u 09:47

Ekipa Partizana nalazi se na pripremama u Turskoj. Igrači crno-belih imali su prilike da se sretnu sa bivšim trenerom Crvene zvezde, Robertom Prosinečkim i nisu propustili da mu napomenu da su trenutno na bezbednih +6.Kako piše Sportski žurnal, igrači Parnog valjka susreli su se sa Robertom Prosinečkim u hotelu u Turskoj i odmah su odlučili da mu kažu šta misle o crveno-belima.

Prema navodima ovog lista, Prosinečki se srdačno pozdravio s ekspedicijom „ljutih rivala“, a imao je i zanimljiv dijalog s najiskusnijim igračima crno-belih Sašom Ilićem, Stefanom Babovićem i Dankom Lazovićem.

– Kako ste, momci? – obratio im se Prosinečki.

Nakon uvodnih reči, igrači Partizana su konstatovali da se“ njegova Crvena zvezda raspada“, ali je „Veliki Žuti“ imao odgovor u rukavu:

– Ni vaš Partizan nije u boljoj situaciji – prokomentarisao je nekadašnji šef struke Crvene zvezde.

hotsport.rs

0
0

6 Komentara

  1. Pa naravno da je tuzio , hvala Bogu , ako je iko zasluzio da dobije sve pare to je on … Sta je trebalo da ostavi pare terzicu lopovu ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter