16
AdmiralBet ABA Liga

GLAS KLADIONICE: Duško Vujošević napušta Partizan!

Objavljeno: 22.01.15 u 11:07

Kako stoje stvari, barem kako misle domaći „bukmejkeri“, legendarni trener Partizana, Duško Vujošević, znatno je bliži odlasku nego ostanku na klupi crno-belih.

Naime, jedna lokalna kladioničarska kuća, u spisak svojih igara uvrstila je i klađenje na to da li će pomenuti Duško Vujošević i naredne sezone predvoditi ekipu Parnog valjka sa trenerske pozicije.

Iako to u ovom trennutku deluje gotovo nezamislovo, kvota da će Vujošević napustiti Partizan je samo 1,65, dok je kvota na klađenje da će ostati šef struke crno-belih, čak 2,40!

Prevedeno – kladioničari su uvereni da je Vujoešvić znatno bliži odlasku nego ostanku na svom sadašnjem poslu. Da li oni imaju neku informaciju koju javnost nema?

Hoćemo li tokom leta imati „vruću priču“ i čitati o tme kako je Vujošević napustio klub sa kojim je upisao neverovatne uspehe?

0
0

16 Komentara

  1. da je valiao ostao bi obični manipulant trcovac sa poštenim igračima koji nazalost zavise od njegove prazne priče a i ja navijam za partizan i dabogda nikad vise ne došao u partizan da ga trenira

    0
    0
    Odgovori
  2. Naviham za Partizan od kada znam za sebe, i pitam se kako vas nije sramota da pricate da ne radi dobro svoj posao!? Covek je od nas napravio ono sto jesmo. Mogao bi da dovede nekog iz nekog sela tamo kod Zlatibora i da od njega napravi zvezdu Evrope. Primera je mnogo, Bogdan, Veseli, Zofri, Kinzi su samo neki iz poslednjih nekoliko godina, dok za mali drzavni klub kojim upravlja licno Vucic igra samo Marjanovic, ostali su napaljena deca zeljna slave.

    0
    0
    Odgovori
  3. Пантерчићи, кад би само имали довољно интелектуалних капацитета да скапирате како нам оваквим стварима само помажете… али немате. 14

    0
    0
    Odgovori
  4. Kk druga liga na koj to klub mislis? nisam siguran al fmp mislim da je bio i niza od druge lige, a kk ciganlija ne postoji vec dve ili tri godine, od kada ga je preuzeo kk fmp

    0
    0
    Odgovori
  5. Zaista je teško ostati priseban i pristojan pa ne reagovati na stupidne komentare navijača „veštačka supstanca iz Stjepana Supanca“ po pitanju košarkaškog brenda iz Srbije.

    0
    0
    Odgovori
  6. Na kraju sezone će se realizovati najavljivan transver na relaciji patlidžan-Pera Mitić-Laza Lazarević. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter