4
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

BEZ MILOSTI PREMA LEGENDI: Fensi odeveni Srbin ukrao skupocenog ‘Roleksa’ Peđi Mijatoviću

Objavljeno: 22.01.15 u 10:20

Legendarnom fudbaleru Partizana, Valensije, Real Madirda i Fiorentine, Predragu Mijatović, ukraden je skupoceni sat marke „Roleks“.Kako saznaje Blic, do krađe je došlo neposredno pre nego što je Mijatović uspeo da prođe pasošku kontrolu  na aerodromu u Podgorici.

Mijatović je odmah o čitavom slučaju obavestio policiju o nestanaku vrednog predmeta, te su pripadnici MUP-a Crne Gore odmah reagovali i zaustavili poletanje aviona.

Kako dalje navodi Blic, nekoliko inspektora ušlo je u avion i uhapsilo srpskog državljanina za kojeg se istragom ispostavilo da je počinio krivično delo.

Prema rečima jednog od putnika, kapetan se nekoliko puta izvinio putnicima zato što je let kasnio sat i po vremena. Takođe, rečeno nam je da osumnjičeni nije izgledao „kao neko ko je spreman da ukrade bilo šta“, kao i da je bio „veoma pristojno obučen i iznenađen prilikom hapšenja“.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter