3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Možemo da pobedimo Barselonu, ali samo ako…

Objavljeno: 21.01.15 u 12:52

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da ekipa putuje u Barselonu kako bi pružila dobru partiju i iznenadila favorizovanog rivala.

– Barselona je spoj mladosti i iskustva, mozda i najboljih mladih igrača u Evropi. Oni streme ka tituli prvaka, iako će nastupiti bez Navara i Olesona, što im neće biti preveliki problem. Činjenica da igramo treći međuasobni duel govori mnogo, ali želimo da ih iznenadimo, rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali „Pionir“, a prenosi Tanjug.

On je istakao da crveno-beli žele da pruže mnogo bolje partije u odnosu na prethodna tri poraza u Top 16 fazi protiv Reala, Makabija i Galatasaraja.

– Žeimo da odigramo mnogo bolje u odnosu na ova tri kola i da kroz kvalitetan nastup tražimo bodove. Moraćemo da budemo skoncentrisani od početka do kraja meča. Potrebno je da odigramo možda najbolje u sezoni kako bi ih pobedili, naveo je Radonjić.

Crnogorski stručnjak istakao je da će ekipa protiv katalonskog kluba igrati pod pritiskom.

– Ne igramo bez pritiska, jer je Crvenoj zvezdi takva situacija konstantna, uvek može da se analizira da li je opterećenje veće ili manje. U najvećem delu sezone igrači su se dobro nosili sa tim i nismo rasterećeni u Kataloniji, rekao je Radonjić i dodao da je zadovoljan što je ekipa prva izborila plasman u plej of.

Utakmica četvrtog kola Top 16 faze Evrolige između Barselone i Crvene zvezde igra se u petak od 20,45 sati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Samo hrabro i pošteno, pa šta bude. Već ste osvetlali obraz naše košarke, obarajući sve rekorde u ABA ligi i plasirajući se u TOP 16 kao jedini klub iz Srbije sa više pobeda nego poraza. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE I NAJVEĆI BREND NA BALKANU !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter