11
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

KRAJ VEĆ NA POČETKU: Sukobi u novoj upravi Partizana

Objavljeno: 21.01.15 u 10:23

Nova uprava Partizana nije pošteno ni zagrejala svoje radne stolice, a prve nevolje već su isplivale na površinu.

Naime, kako prenosi Kurir, generalni direktor Miloš Vazura izričito je protiv većine predloga potpredsednika Upravnog odbora Ljubiše Tumbakovića.

Kao što je poznato, Tumbaković nije imao sreće kao sportski direktor Partizana u saradnji s rukovodstvom Dragana Đurića pa je tada ubrzo oteran iz kluba.

Kako stoje stvari, fortuna jednom od najuspešnijih trenera Partizana ponovo nije saveznik.

Činjenica da potpredsednik Upravnog odbora teško pronalazi saveznike za sprovođenje u delo svojih ideja, nameće pitanje svrhe njegovog daljeg ostanka na istoj funkciji.

Prema navodima izvora Kurira, rušenje Tumbakovićevog autoriteta potiče od najmlađeg člana uprave, Miloša Vazure. Upravo Vazura ne dozvoljava Tumbakoviću da realizuje predlog za postavljanje Zorana Mirkovića na trenersku klupu Teleoptika umesto Igora Spasića.

Kako ovaj list navodi, prvi fijasko je Tumbaković doživeo bezuspešnim pokušajem da smeni Marka Nikolića s mesta trenera Partizana. Toj odluci se, po svoj prilici, usprotivio upravo Vazura.

Nedugo potom popularni Tumba je time doživeo drugo snažno odbijanje od preuzimanja odgovornosti za rad sportskog sektora krajem decembra, a to je upravo pokušaj da dovede Mirkovića na klupu Teleoptika.

Međutim, to nije sve. Kako stoje stvari, najteži udarac potpresednik Tumbaković osetio je kada je odbijen njegov predlog da plata sportskom direktoru Draganu Ćiriću iznosi 10.000 evra.

Kako se navodi, Vazura je ponovo rekao kategorično „ne“ a upravo zbog toga plata Ćiriću iznosi „svega“ 100.000 dinara.

Kurir dalje navodi da će se sa ovom smanjenom platom postići uštede u budžetu, ali se postavlja pitanje da li će Ćirić bniti motivisan da radi punom parom pošto će, spekuliše ovaj list, biti najslabije plaćen direktor u JSL.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

11 Komentara

  1. Cigani su ponos Srbije isto toliko koliko je i i sama Srbija (to jest sve u njoj)posten(o)a.
    Kompleksi rade pa sam name(kk druga liga) govori …ali Dule ga ne vadi i ove godine…“dzaba vam novci moji sinovci“

    0
    0
    Odgovori
    • Da, mi namestamo preko podmicenih sudija i zato jedino na SVETU nama u upravi ne 1, ne 2, nego TRI bivse sudije, a od aktivnih Mazic, Dimitrijevic, Vujovic, Spasic i Gogic svako kolo postavljaju kandidature za ta mesta… Ups, pa VAMA je taj slucaj smesni decace, kome ti onda popujes o sudijama nesto a Mrakic ti clan UO i sudijske (SUDIJSKE, jedini klub koji ima coveka iz uprave tu), Babarogic ti clan UO i potpredsednik FSS-a i predsednik Vozdovca a Delic ti clan UO i komesar za takmicenje (onaj sto suspenduje stadion NP-a vec godinama BAS pred vase gostovanje)!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Ovaj Vazura neki pametan covek izgleda, Nikolic prvi ubedljivo i samo 1 poraz ima, Spasic na pragu da vrati Teleoptik u visi rang, 100 soma dingera je skroz OK plata za nekog ko ima stotine 000 ali € u steku i sve mu je na racun kluba (auto, putovanja, mobilni, klupski restoran)…

    0
    0
    Odgovori
  3. CIRICU 10.000 EURA PLATA ????!!!! PA KOLIKA JE PLATA TUMBAKOVICU ????? TEK STE STUPILI NA RADNA MESTA I NISTA SE NISTE DOKAZALI A HOCETE ASTRONOMSKE PLATE !! SRAMOTA !! PROCICEMO KAO KOMSINICA SA VAMA NA CELU KLUBA !! PARTIZANU SE LOSE PISE PORED OVIH !!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ako je ova prica tacna onda pozdravljam odluku da se neda toliko hiljada evra plate funkcioneru kluba koji je u dugovanjima a sto se bate tice citao sam mnoge komentare grobara da je sadasnji trener teleoptika izmislio trenerski posao za batu i da je klasa od trenera. E sada postoji pitanje da li tumba stvarno vredi u partizanu znajuci da je pobegao cim su mu oci videpartizan. Pored toga zeleo je da otera i Nikolica pa verovatno kada nije tu uspeo ubaciti Batu aj u teleoptik. Moje misljenje je da se tako neradi.Uglavnom videcemo ko je upravu ali mislim da vazura ne zeli ovim nista lose nego da spreci bahacenje. Ako nam je odzvonilo i zele da nas ugase dzabe nam bilo ko u klubu. Nadam se najboljem za moj partizan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter