1
AdmiralBet ABA Liga

ZNA SE DA VOLI ZVEZDU: NBA igrač bi i da obuče crveno-beli dres!

Objavljeno: 20.01.15 u 19:17

Centar Orlanda Nikola Vučević je veliki navijač Crvene zvezde, a ne krije ni želju da zaigra za crveno-bele.

– Svako ko je odrastao na našim prostorima gaji simpatije prema Crvenoj zvezdi ili Partizanu. Voleo bih jednog dana, kada dođe trenutak za to, da nosim dres Crvene zvezde. To je poseban osećaj za mene – rekao je Nikola Vučević za crnogorske ‘Dnevne novine’.

Centar Medžika, jedan od najboljih ‘teškaša’ u NBA ligi, bio je prošle godine u Beogradu. Posetio je ‘Markanu’ i upoznao se sa fudbalerima i stručnim štabom Crvene zvezde, a Miloš Ninković mu je poklonio dres sa njegovim imenom i uručio majicu Delija.

Nikola Vucevic ORLANDO Delije

– Pratim i volim Zvezdu otkad znam za sebe. Rođen sam 1990. godine, i imao sam svega jednu godinu kada je Crvena zvezda postigla najveće uspehe u svojoj istoriji, pa naravno nemam u sećanju taj period, ali jedna od omiljenih utakmica kojoj sam prisustvovao je ona protiv Rome, kada smo slavili golovima Nikole Žigića. Njega sam uvek voleo da gledam, možda zbog toga što sam i sam bio dosta visok, i sama njegova pojava na terenu, okruženog nižim igračima mi je bila čudna i zanimljiva –  rekao je tada Vučević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter