3
Košarka

FOTO: kkpartizan.rs

VUJOŠEVIĆ O SPOTU GRUPE JNA: Na vama je da ga sada komentarišete

Objavljeno: 20.01.15 u 14:51

Grupa JNA, već dobro poznati beogradski pank bend, snimila je novi spot, ovoga puta za pesmu „Dajte gol“. Ono što se razlikuje u odnosu na prethodne spotove je i pojavljivanje trenera KK Partizan NIS Duška Vujoševića.


Marko Trmčić za naš sajt pojasnio je kako je došlo do ideje, a potom i realizacije ovog nesvakidašnjeg spota:

– Sama ideja je bila pre svega da napravimo klasičan pank spot, koji sadži duhovite segmente, tipično grobarske. Takođe, da predstavi, koliko je moguće, našu ljubav prema Partizanu! Aluzija na film „Davitelj protiv davitelja“ je jasna svima, iz kog razloga je u scenariju, iako nam je na prvu loptu realizacija delovala nerealno. Međutim, Duško Vujošević je samo pokazao koliki je car prihvatanjem uloge u spotu – sa osmehom je objasnio frontmen benda i potom dodao:

– Samo snimanje je bilo uživanje i nezaboravan događaj, spontan i jako komičan, kako nama tako i gospodinu Vujoševiću. Koliko god to zvuči nadmeno i prepotentno, ovaj spot je čista avangarada – jasan je bio Marko.

Duško Vujošević se rado odazvao pozivu benda i ostavio javnosti da po svojoj volji komentariše spot:

– Momci iz Grupe JNA su me pozvali da učestvujem u spotu. Odazvao sam se i zaista mi je bilo zadovoljstvo što sam ih upoznao i to vreme proveo sa njima. Spot je urađen, i sada ga vi komentarišite – u svom stilu je rekao Vujošević.

hotsport.rs/kkpartizan.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter