0
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

UZ PRATNJU POLICIJE: Crno-beli stigli u Belek i već odradili trening oporavka (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.15 u 23:00

Ekspedicija jesenjeg šampiona od utorka popodne je na destinaciji u Antaliji, tačnije Beleku i hotelu Susesi, gde će trenirati i boraviti prvih 10 dana priprema. Posle dva prijatna leta, crno-bele je po sletanju u Antaliju sačekalo sunčano vreme i temperatura od 16 stepeni Celzijusa.

Tokom presedanja u Istanbulu, ekspedicija crno-belih je dobila policijsku pratnju zbog dobro poznate situacije posle ubistva Marka Ivkovića u Istanbulu.

Odmah po sletanju u Antaliju i dolazak u hotel, Marko Nikolić je izveo momke na hotelski teren, kako bi malo izbacili takozvani džet-leg tj. trening oporavka posle dva leta i šetanja po aerodromima.

Hotel Susesi je Partizanu poznat od prošle sezone, pa tako neće biti problema sa adaptiranjem, a posebno kada se uzmne u obzir da hotelski sadržaji ispunjavaju sve kriterijme za rad i boravak.

Pored Partizana u hotelu su trenutno i ekipe Araua, Šturma i Tobola, a tu je i reprezentacija Azrerbejdžana sa svojim selektorom Prosinečkim.

Već od sutra. crno-beli kreću sa žestokim treninzima dva puta dnevno, jer je po planu stručnog štaba predviđeno da u prvom boravku u Beleku, odrade najteže treninge, da bi tokom drugog boravka kroz 5 trening utakmica, udarili završnu glazuru.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter