2
Evropske lige

U ŽIŽI: Partizanov klinac i Zvezdina želja frapirao Italijane (FOTO)

Objavljeno: 20.01.15 u 20:38

Nestašluk omladinskog reprezentativca Srbije Nemanje Radonjića na ovim prostorima je vrlo dobro poznat. Uostalom zbog toga su mu se u Partizanu zahvalili i poželeli mu sreću u daljoj karijeri, a čak ni u Crvenoj zvezdi nisu želeli da se kockaju.

Međutim, 19-godišnjeg talentovanog igrača iz šškole čuvenog Georgija Hadžija pokupila je Roma koja ga je poslala u Empoli gde nastupa u Primaveri za mladi tim ovog prvoligaša.

Ono po čemu je mladi Radonjić Italijanima „zapao za oko“ nažalost nisu njegovi golovi ili asistencije već raskalašan život odnosno sklonost ka čestim noćnim provodima i konzumiranju alkohola.

Radonjić je čak dospeo i na stranice čuvene Gazete delo Sport, ali sa čašom piva u ruci što je priloženo kao dokaz prethodnoj priči.

nemanja-radonjic-pivo

Tamošnji mediji su imali samo reči hvale za talenat koji poseduje mladi Radonjić, često ga poredivši sa Jovetićem ili Ljajićem, ali nakon poslednjih dešavanja pokazuju bojazan da će završiti u nižerazrednim ligama kao prosečan igrač.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Njega mi nije zao, pun sebe i nikakav karakter, zao mi je sto njegov talenat nije nekom drugom dat, neko ko bi ga iskoristio

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter