0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STRANCI ‘KRADU’ GAĆINOVIĆA: Partizan me nije zvao

Objavljeno: 20.01.15 u 21:56

Već nekoliko meseci postoji deklerativno interesovanje Partizana za fudbalera Vojvodine i mladog reprezentativca Srbije Mijata Gaćinovića, ali prema rečima 19-godišnjeg igrača njega ili njegove menadžere iz crno-belih redova još uvek nije niko kontaktirao. Naprotiv, jedino interesovanje postoji iz kluba van granica naše zemlje.

– Niko me nije kontaktirao, niti mi je bilo ko iz mog kluba rekao da me traži Partizan, tako da po tom pitanju ništa ne znam. Ono što znam je da postoji priča o odlasku u inostranstvo, ali pošto još ništa nije konkretno, ne bih govorio o kom klubu je reč. Mogu da kažem da je meni u Vojvodini super i da ću nastaviti da radim maksimalno, a suvišno je govoriti da jedva čekamo odlazak u Tursku na nastavak priprema gde nas očekuju dueli sa jakim rivalima, rekao je Gaćinović za Novosti.

Podsećamo da je član uprave Partizana Milorad Vučelić juče izjavio da je Gaćinović kvalitetan igrač koji bi bio od pomoći crno-belima, ali ništa više od toga. Pretpostavlja se da je prepreka obeštećenje od 600 hiljada evra koliko Vojvodina potražuje za svog igrača.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter