0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŠTA JE NAPISAO O PARTIZANU I GROBARIMA: Bertans pisao za sajt Evrolige

Objavljeno: 20.01.15 u 18:13

To što Partizan ove godine nije igrao u Evroligi ne znači da se ne spominje u elitnim krugovima U ovom takmičenju igra dosta igrača koji su branili boje slavnog beogradskog kluba i koji ne zaboravljaju da ga spomenu.  Krilni igrač Laboral Kuće Davis Bertans je u blogu za sajt Evrolige pisao o svojoj i trenutnoj igri tima iz Vitorije, kao i iskustvima iz perioda u Partizanu.

– Posle Beograda, gde je bilo haotičnih stvari, ovde je mirnije. Ipak način na koji navijači bodre tim… Nigde nije kao u Beogradu – napisao je Letonac.

Laboral Kuća je počela takmičenje u Top 16 fazi sa dva poraza, ali posle pobede nad Nižnji Novgorodom Bertans istakao da je ključ u prvoj pobedi njegovog tima odlična igra u odbrani i serija od 16:1.

Letonac je rekao da je baskijski tim i u prvoj fazi igrao promenljivo, ali da se i pored toga plasirao u Top 16 fazu, a do meča sa Crvenom zvezdom su imali šansu da završe kao drugi u grupi.

– Imali smo dosta uspona i padova u igri, ali na kraju smo se plasirali u Top 16. Ni drugu fazu takmičenja nismo dobro započeli, ali i pored dva poraza mislim da smo odigrali odlične mečeve protiv veoma jakih timova. Igramo sve bolje u svakoj utakmici – rekao je Bertans.

Prvotimac Laboral Kuče je istakao da su domaća takmičenjima jako kvalitetna i bitna za njegov tim.

– Bilo bi sjajno da prođemo u plej-of Evrolige, a kada bismo se tamo našli sve bi bilo moguće. Moramo u isto vreme da igramo dobro u jako kvalitetnom španskom prvenstvu. Da bi postigli te uspehe trener pre svega insistira na popravljanju igre u odbrani, koja je bila jako loša tokom sezone – zaključio je Bertans.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter