0
Fudbal

POGAĐAJTE: Šta je zajedničko Suarezu i hrvatskoj košarkašici Emi?

Objavljeno: 20.01.15 u 18:35

Znate li šta je zajedničko Luisu Suarezu i Emi Šimunić? Suarez je fudbaler, igra za Barselonu, Ema košarkašica, brani boje hrvatskog Podravca. Pretpostavili ste, verovatno da oboje vole da – grizu!

Šimunićeva je u borbi za loptu navodno ugrizla Viktoriju Čehok.
– Posle pogledanog snimka utakmice i ožiljka na nozi naše igračice, jasno je da je igračica Podravca u maniru Barsine devetke ili legendarnog Majka Tajsona nesportski namerno ugrizla našu igračicu prilikom borbe za loptu, ostavivši tako vrlo dobre sudije ove utakmice i sve prisutne u dvorani u neverici. Kako se to nije dogodilo prvi put, možda bi neko od nadležnih trebao da reaguje? Ne ponovilo se! –  piše u objavi na Fejsbuk profilu ŽKK Koprivnice.

Trener košarkašica iz Virja, Ivica Molnar, kaže da nije dobro video spornu situaciju.
– Bio sam daleko, vodila se borba za loptu, ne znam kako to može biti ugriz. Sudija je bio blizu i nije ništa dosudio. Hteo bih bolje da vidim tu situaciju, ali boje se da daju snimak na uvid. Čuli smo i priču da je jedna naša igračica na ranijoj kup-utakmici takođe ugrizla igračicu Koprivnice. Tražimo da se utvrdi šta se tačno dogodilo, a ako sve to nije istina, onda to neće biti dobro ni za koga, a najmanje za košarku. Tražićemo dopunske izveštaje s nedeljne utakmice – poručio je Molnar za Jutarnji list.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter