2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NIKOLIĆ: Bugarin je prava opcija za Partizan

Objavljeno: 20.01.15 u 19:44

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je bugarski reprezentativac Stanislav Manolev – „izuzetno pojačanje za crno-bele“.

– Manolev je izuzetna opcija za Partizan. Gledao sam ga uživo, ozbiljan kvalitet za naše prilike i sigurno je da bi nam fudbaler takvog rejtinga mnogo značio. Ne znam dokle se stiglo u razgovorima oko njegovog dovođenja, ali ako može da se napravi kontakt i za sat vremena završi posao bilo bi dobro da se odradi – rekao Nikolić za ‘Večernje Novosti’.

Nova uprava želi da ojača postojeći tim iskusnim i proverenim internacionalcima. U Humsku je prvi stigao povratnik Stefan Babović iz Voždovca, a drugo pojačanje Partizana u januarskom prelaznom roku biće Nemanja Tubić.

– Ne bi trebalo čekati ni 23. januar i meč sa moskovskim Dinamom, ni neki drugi datum – istakao je Nikolić dodavši da i njegov tim nije imun na česte odlaske najboljih igrača, što je jedna od glavnih boljki srpskog fubala.

Priča se o odlasku mladog Danila Pantića u Čelsi, kao i odlascima Danka Lazovića i Petra Škuletića.

– Naravno da nas remeti to što ne znamo kada bi i ko mogao da ode. Pantić nije iznenađenje za mene, to je već neko vreme išlo tim pravcem i samo se očekuje da bude konkretizovano. Sa Lazovićem razgovaram svakog dana. Imao je ponude i ranije, bilo bi dobro ne samo da ostane, nego da završi karijeru u Partizanu. Škuletiću nije lako jer je mislima bio tamo gde je bio, a pošto znam da je naučio da se bori sa teškim situacijama očekujem da se izbori. Imamo uvek ideje, iskustvo me naučilo da moraš da imaš sve spremno. Valjda ćemo kupiti napadača od tih para koje dobijemo eventualnim odlaskom Škuletića. Jači smo nego jesenas pošto imamo četiri igrača više u konkurenciji, oporavljene Ostojića, Kojića i Brašanca, kao i povratnika Babovića –  zaključio je Nikolić za ‘Večernje novosti’.

Dolaskom Manoleva bila bi rešena i jedina preostala kritična pozicija u odbrani, jer je standardni desni bek Miroslav Vulićević i dalje u fazi oporavka od teške povrede kolena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

 

0
0

2 Komentara

  1. Koji bre Ostojic i Kojic, Nikolicu jel se ti zezas? Kojic moze svaku 2-3 utakmicu po 10 min, a Ostojic u teleoptik! Daj bre nemoj da si smesan, taman napravis nesto dobro, i onda sve padne u vodu kad lupis tako nesto, po tebi bi i Miljkovic bio pojacanje? Dva stopera dovedite i kraj! Lukac-Manolev-Cirkovic (Rendulic) – Tubic (Vujadinovic) – Volkov (Lekovic?) – Drincic (Brasanac) – Grbic (Zivkovic) – Babovic ( Ilic) – Gacinovic (Ninkovic) – Skuletic (Kleo) – Lazovic (Kojic)! 4-1-3-2

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter