3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GURMAN: ‘Nigerijski Drogba’ u Zvezdu došao podgojen

Objavljeno: 20.01.15 u 09:31

Drama oko dovođenja nigerijskog napadača potraja je u Ljutice Bogdana nekoliko sati pre nego što je Gbolahan Salami ipak stavio paraf na ugovor sa Crvenom zvezdom.

Kao što znamo pre nekoliko dana objavljena je vest da se „na neodređeno vreme obustavlja prmocija Salamija„. Nigerijski napadač je na kraju ipak potpisao ugovor, stigao je na pozajmicu do leta, a crveno-beli će moći da otkupe njegov ugovor sa 250.000 evra od sadašnjeg kluba Fejma.

Naravno, sve ono što se dešavalo na stadionu „Rajka Mitića“ kopka navijače.

A evo šta se i dogodilo. Naime, kako prenosi Kurir, Salamiju je na lekarskim pregledima ustanovljeno da ima visok procenat masti u krvi. Upravo zbog toga došlo je do zastoje u pregovorima, pošto su čelnici crveno-belih insistirali da mu se „skreše“ plata.

Srećom po Salamija, klub i navijače, situacija nije ozbiljna i sve se to da sanirati određenim korekcijama u režimu ishrane i treninga. Upravo zbog toga Salami je dobio šansu da postane prvi napadač crveno-belih u prolećnom delu JSL. Nigerijac će, prema novom ugovoru, zarađivati sumu od oko 5.000 evra mesečno u dresu Crvene zvezde.

– Srećan sam zbog dolaska u Zvezdu, veliki klub sa sjajnim navijačima. Zadovoljan sam uslovima za trening i spreman sam da dam sve od sebe. Ne želim previše da govorim, jer moj osnovni moto je rad na terenu – rekao je Salami, koji će u JSL nosti dres s brojem 11 na leđima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter