3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN NOVAJLIJA: Na terenu kao Baloteli! (FOTO)

Objavljeno: 19.01.15 u 13:25

Fudbaler Gbolahan Salami rekao je da je srećan zbog dolaska u Crvenu zvezdu i poručio da će dati sve od sebe kako bi opravdao poverenje ljudi iz kluba.

Salami je u Zvezdu došao na šestomesečnu pozajmicu uz mogućnost da na kraju sezone potpiše trogodišnji ugovor za obeštećenje od 250.000 dolara.

– Srećan sam zbog dolaska u Crvenu zvezdu, koja je veliki klub sa sjajnim navijačima. Zadovoljan sam uslovima za trening i spreman sam da dam sve od sebe. Ne želim previše da pričam, moj osnovni moto je rad na terenu – rekao je Salami, a prenosi sajt kluba.

Salami je zadužio dres sa brojem 11, koji je u prvom delu sezone bio u vlasništvu jednog od najboljih igrača Nejca Pečnika.

– Drago mi je što trener Lalatović veruje u mene, jedva čekam to da opravdam. Primarni cilj mi je da ispunim ambicije Crvene zvezde. Gledao sam na internetu isečke iz prvog dela sezone i drago mi je što Zvezda igra ofanzivno sa tri napadača. Video sam da je ekipa veoma mlada – rekao je Salami.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

On je istakao da mu se sviđa stil igre napadača Liverpula Marija Balotelija, ali ne i njegov karakater.

– Volim Balotelija zbog načina na koji igra fudbal, ne zbog njegovog karaktera i personalnog života. Želim da budem takav – borben na terenu, da pokažem šta sam sve u stanju da uradim za svoj klub i za ceo tim. Sačekajte utakmice, one će govoriti umesto mene – poručio je 23-godišnji napadač.

Salami je zbog problema sa vizom ostao u Beogradu, a pripremama Crvene zvezde pridružiće se nakon povratka ekipe iz Slovenije.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. Dobre su te novajlije,ali ajde da se vratimo malo u rikverc. Sem kadua,gaya,castilja i nesto malo evandra i daude tesko da bilo koji stranac je dobro doneo crvenoj zvezdi. Voleo bi da sad nisam u pravu pa da da ovaj momak zablista ali iskreno mislim da on nece biti nikad u startnih 11igraca

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa doveli ste vidim i Balotelija, i Drogbu, Lamparda… Nema koga niste doveli… A na kraju će svi igrati kao Bosančić i tužiti klub kao i ostali promašaji… Da li svake godine morate dovesti 30 igrača, i uvlačiti sebe u još dublji mulj? Kao da namerno hoćete skroz da propadnete i da se ugasite…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter