0
Ostali sportovi

STJEPANOVIĆ KRATAK I JASAN: Tužna situacija u PSS!

Objavljeno: 19.01.15 u 19:24

Velimir Stjepanović je oduvek bio jasan – želi da pliva samo za Srbiju, uprkos svemu… Velika se prašina poslednjih dana podigla oko otvorenog pisma Veljinog trenera Krisa Tajdija, koje je u nekim medijima pogrešno protumačeno i predstavljeno je kao da trener nagovara mladog asa da više ne pliva za Srbiju.

Poenta pisma bila je potpuno drugačija. Svima kojima je stalo do srpskog plivanaj i onima koji su akteri tog sporta žele promene u Plivačkom savezu Srbije.

To isto želi i dvostruki prvak Evrope, ali se ne meša. Njegovo je, kaže, da pliva. Trenutno je u Rio de Žaneiru gde se priprema za novu sezonu i na svoj zvaničnoj Fejsbuk stranici je napisao:

– Tužna situacija u Plivačkom savezu Srbije. Potrebne su promene – kratko i jasno od njega. Ispod toga je stajala slika teksta iz jednog od srpskih listova, koji je otvoreno pismo njegovog trenera naslovio kao da ga poznati stručnjak ubeđuje da ne pliva više za Srbiju…

Ta izmišljotina je pogodila Stjepanovića, koji ponovo treba da se pravda, a nije dužan da to radi, da nikada nije ni razmišljao da pliva za UAE, Veliku Britaniju… A imao bi sve, pod srpskom zastavom se stalno susreće sa problemima.

Čak je i Tajdi preko sajta Plivačkog saveza Srbije demantovao da ubeđuje Velju da više ne pliva za Srbiju.

Zbog nedostatka kvoruma otkazane su dve poslednje sednice, 27. decembra prošle godine u Novom Sadu i 15. aprila u Lučanima. Čelni  ljudi PSS ne žele nikakve promene… Nova skupština zakazana je za 25. januar, bez nagoveštaja da će se razgovarati o ovim problemima…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter