0
Domaći fudbal

POSLE BABOVIĆA: Partizan se dogovorio sa drugim pojačanjem, Pantić putuje u Tursku

Objavljeno: 19.01.15 u 17:29

Partizan dobija drugo pojačanje! U Humsku 1 je ove zime stigao, tačnije vratio se, Stefan Babović, a sada stiže i  Nemanja Tubić!

 

Doskorašnji štoper BATE Borisova biće drugo počajanje Partizana u zimskom prelaznom roku i on će u naredna dva dana potpisati ugovor sa crno-belima.

U klub koji je lider domaćeg šampionata Tubić stiže kao slobodan igrač. Njemu je u decembru istekao ugovor, pa Beograđani neće morati da plaćaju obeštećenje. On će ubrzo završiti sve obaveze i otići na pripreme u Antaliju, gde će ekipa Marka Nikolića boraviti od utorka do 30. januara.

Podsećamo, trener Marko Nikolić je insistirao na dovođenju igrača koji ima internacionalno iskustvo (Genk, Karpati, Krasnodar, BATE Borisov).

Čelnici Partizana odlučili su danas da Danilo Pantić putuje sa ekipom na prvi deo priprema, uprkos najavama da bi mladi vezista trebalo da potpiše ugovor sa Čelsijem do kraja prelaznog roka, piše MocartSport. Iz Humske 1 poručuju da zvaničnu ponudu Plavaca nisu dobili i da će zbog toga Pantić krenuti u Antaliju, a odatle biti opozvan u slučaju da prorade veze na relaciji London – Beograd.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter