1
Domaći fudbal

MARIĆ O POTENCIJALNIM POJAČANJIMA: Ne zaslužuju dres Vojvodine!

Objavljeno: 19.01.15 u 16:25

Zoran Marić izrazio je nezadovoljstvo strancima koji su ovih dana na probi u Vojvodini, s obzirom da su ga pojedinci razočarali u proveri protiv ČSK-a iz Čelareva.

Vojvodina je sa ČSK-om odigrala utakmicu bez golova, a priliku da se iskažu dobili su mlađi igrači i fudbaleri koji su na probi. Posle utakmice trener Novosađana Zoran Marić rekao je za ‘Sportski’ žurnal’ da Fuad Ibrahim, Džon Meri i Slaviša Radović iz zvorničke Drine nemaju kvalitet za klub kakav je Vojvodina.

– Očigledno je da ovo nisu igrači na nivou Vojvodine. Ako smo izgubili trojicu standardnih prvotimaca iz jesenjeg dela sezone, onda je jasno da su nam kao zamene za njih potrebne novajlije najmanje približnog kvaliteta. To kažem prvenstveno zbog ambicija i rezultata koji se traže u Vojvodini – istakao je Marić.

Vojvodinu su ove zime napustili Lazar Veselinović koji je otišao u Kinu, Marko Poletanović koji će karijeru nastaviti u belgijskom Gentu, i Enver Alivodić kojem je istekao ugovor i dovodi se u vezu sa Partizanom.

– Imamo talentovane dečake iz sopstvene škole i iza njih sam spreman da stanem, da ih forsiram i budem strpljiv. Ako ne možemo do kvalitetnih stranaca, onda novac treba uložiti u domaće talente, one koje poznajemo i u čiji napredak može da se veruje. Ima takvih na tržištu, ali treba izdvojiti novac za njihovo angažovanje – zaključio je Zoran Marić.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter