0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

VK PARTIZAN: Hvala MUP-u, a posebno našim navijačima! (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.15 u 18:31

Vaterpolo klub Partizan zahvalio je Ministarstvu unutrašnjih poslova, navijačima, zaposlenima i predstavnicima medija za pomoć u uspešnoj organizaciji meča sa Galatasarajem.

Crno-beli su u predivnoj atmosferi na Banjici, pobedili Galatasaraj sa 10:7, u okviru odloženog meča prvog kola Lige šampiona. Utakmica je protekla bez ikakvih incidenata.

Partizan je u saopštenju naveo da je utakmica uspešno organizovana i zbog toga je zahvalio Ministarstvu unutrašnjih poslova koje je ‘angažovanjem svojih jedinica, pomoglo u obezbeđivanju uslova za bezbednost svih učesnika tog sportskog događaja.’

– Posebno zahvaljujemo publici i navijačima koji su se odazvali pozivu kluba i napunili tribine i korektnim, sportskim i fer navijanjem značajno pomogli da pobedimo u ovoj rezultatski veoma značajnoj utakmici –  navodi se u saopštenju i podseća na izjavu kapitena Dušana Mandića koji je rekao da su njegovu ekipu navijači doveli do pobede, koja je oavko proslavljena:

Partizan je u saopštenju zahvalio i zaposlenima u klubu koji su učestvovali u organizaciji utakmice, ali i službi obezbeđenja i predstavnicima medija.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter